Издвоивме луксузни столни ламби кои не само што ќе му дадат романтично осветлување на Вашиот дом туку ќе блика во несекојдневна убавината и софистицираност.

На врвот на листата е луксузна дизајнерската ламба украсена со сваровски кристали. Нејзиниот безвременски изглед во вид на свеќник и дава посебн брилијантност. Елегантен фокус, амбиентално осветлување… Современ пресврт на флорентичката инспирација, извонредно рачно изработен со извонредно внимание на деталите од италијанските мајстори. Овој модел на ламба го најдовме на сајтот на италијанскиот дизајнерски бренд Juliettes.

Дизајнерска ламба на Џон Риџард која блеска со својата уникатност. Свежина и мекос, а совршено се вклопува во модерен дизајн.

Лукс дизајнерска италијанска ламба.

Модерна ламба дизајнирана во Италија со уникатно внимание врз детали, бесконечен стил.

Нежен дизајн со златна рамка и кристални привезоци од сваровски.