Многу често мажите ги избегнуваат оделата, токму заради тоа што не се чуствуваат удобно во нив. Модниот бренд Манго, ја претстави својата колекција на машки костуми, кои се дизајнирани со цел да бидат што поудобни и комотни при вршење на секојдневните активности. Овие одела се направени од растегливи, флексибилни материјали кои не се гужваат.

Овие костуми се сонот на секој маж, да биде удобно и флексибилно, а во истовреме елегантно и префинето. Погледнете дел од колекцијата: