Популарната група „Mi Casa Band“ повторно и оваа сабота на пладне ќе одржи двочасовна свирка во живо во елитниот стек хаус “Mi Casa“ на Кале. Сите љубители на ориенталниот звук во 14 часот ќе може да уживаат во нивната музика, како и во во топлата есенска атмосфера.

Не пропуштајте пладне+ручек+уживање со најдобриот бенд во Македонија.

Резервација на тел. +389 75 317 387