“Mi Casa Steak House” со гордост ви го најавува првиот новогодишен концерт на единстевните “Mi Casa Bend”

По тој повод, ќе има целодневна забава, а за дополнително опуштање добивате и 50% на целото мени од Mi Casa Steak House!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila (@lilafilipovska)