Дали сте подготвени за најспектакуларното роденденско шоу во градот?
Единствена можност да ја пробате целата храна за симболична цена и да уживате во нашиот нов, модерен, роденденски амбиент.
Храната е неограничена, но не и местата! Купете си ја навреме вашата карта и дојдете заедно да создадеме нови спомени!

Познатата ТВ-водителка, инфлуенсерка Лила Филиповска која е заштитно лице на MiCasa ја започна роденденската кампања која не смеете да ја пропуштите

Дали сте подготвени за најспектакуларното роденденско шоу во градот?

Единствена можност да ја пробате целата храна за симболична цена и да уживате во нашиот нов, модерен, роденденски амбиент.
Храната е неограничена, но не и местата! Купете си ја навреме вашата карта и дојдете заедно да создадеме нови спомени!

Posted by MiCasa Skopje on Wednesday, October 6, 2021