Потребна Ви е мала инспирација за студените зимски денови? Сакавте да изгледате уникатно? Запаметете, првиот впечаток е многу важен! Погледнете ја следнава стилска комбинација и освежете ја Вашата зимска гардероба…

Наш предлог е модерна кожна јакна, што е лесна за комбинирање и важи за класика во машкиот моден свет. Целата комбинација ја надополнивме со стилски и софистициран модел на класични црни чевли од бутикот Шантел кој се наоѓа во ГТЦ први кат и ТЦ Мавровка ниско приземје.

[shoppable_image id=”4357″]