Модните акцесоари се подеднакво важни и се главен дел од Вашиот дневен изглед. Тие можат да го подигнат Вашиот целосен ауфит на понакво ниво. Оваа недела на модата во Париз уживавме во преубавите модни парчиња, а беа преззентирани и голем број на акцесоари. Тука издвоивме неколку преубави акцесоари за коса кои се носеа во главните престолнини, а ќе бидат хитот оваа сезона.

<p> Add-ons have the power to take the whole look to the next level </p>

Trendy Hair Clip Styles #hair #longhairstyles #hairclips #updostyles #hairstyles #hairaccessories #ombre #sombre #hairclipstyles

Velvet Pearl Matador Padded Headband, – myslady

<p> Add-ons have the power to take the whole look to the next level </p>

<p> Add-ons have the power to take the whole look to the next level </p>

<p> Add-ons have the power to take the whole look to the next level </p>

Mixed Print Twist Headband -SheIn(Sheinside)

Извор: stile.kurir и Pinterest