Трошите пари за цели палети со сенки од кои искористувате само две, три бои? Затоа ја креиравме оваа листа за коja веруваме дека ќе Ви бидe од корист. И не само боите, овие сенки за очи содржат формула за долготраен ефект и ултра-пигментација.

Morphe 39S – Од светло розе нијанса до неутрална кафеава. 32 различни нијанси и мешавина на облици, кои овозможуваат полесно создавање на изгледот што го посакувате.

 

Anastasia Козметика – Секоја сенка од овие 14 бои содржи ултра пигментација, така што доволно е само еднаш да поминете со четката за да добиете целосен ефект.

Charlotte Tilbury – Оваа лимитирана колекција на сенки за очи содржи 4 оригинални бои за преубав и секојдневен изглед.

Grand Illusions – Во оваа палета имате се што Ви е потребно за да станете мастер во ,,smokey eye“. Разновидност на мат и светкави нијанси, ајлајнер со црн гел и меки четки за очи.

Urban Decay – Оваа палета со сенки има се што бараме. Преубави бои, долготрајни сенки за очи.