Најстарата ќерка на Бил Гејтс ја објави својата веридба за Најел Насар на нејзиниот приватен инстаграм профил и веднаш го привлече вниманието на јавноста. На сликата која што ја сподели со јавноста таа напиша:

„Најел Насар, ти си единствен. Целосно ме трогна минатиот викенд, изненадувајќи ме на најзначајната локација во текот на еден од ,ногуте споделени страсти. Не можам да дочекам да го поминам остатокот од нашите животи заедно да учиме, растеме, смееме и сакаме. Да, милион пати. 💍 АХХХ!!!“

Во текстот таа ја потенцира нивната заедничка страст, а тоа е јавањето на коњи, а Насар се погрижил моментот на запросување да биде на заедничко ски патување.