Најновата реклама изработена од John Lewis достигна рекордни милиони прегледи. Во оваа емотивна реклама која ги насолзува очите, учествуваат малото девојче Ава и  змејот Едгар. Кратката приказна има за цел да не потсети колку е важна љубовта. Божиќната магија не е во подарувањето туку во искрените пријателства и желби.

Кога змејчето Едгар ги гледа децата на новогодишната забава, посакува и тој да биде дел од неа, но заради неговата несовесност и преголема возбуда, одеднаш се случува незгода… За да дознаете повеќе гледајте го видеото.