Дали размислувате да започнете со реновирање на вашата кујна, или веќе полека се подготвувате за тој чекор? Ние имаме неколку предлог кујни кои совршено се вклопуваат во секој амбиент.

 

Бела кујна

All white kitchen with push-to-open fascia and well-executed shadow line. Great use of sky light with pantry cabinets dropped away from ceiling. A good example of where excluding a bulkhead increases visual space, especially in a smaller kitchen.   

Kitchen Interior Remodeling VWArtclub - Kitchen 01 - VWArtclub *Members is a place where many and great 3d designers promotes their artworks. Only high quality projects are included here. A 3d art gallery well organized in many categories.

Овој тип на кујна одговара на сечиј дом, со тоа што единствената мана е што секоја дамка и нечистотија веднаш ќе се познава. Ако имате мало дете, можеби и треба да ја прескокнете оваа идеја, или барем задржете ја како последна опција.

 

Рустикална кујна

Овој тип на кујна ќе му даде одредена доза на топлина и пријатност на вашиот дом. Идеална е за луѓе кои живеат во куќа или кои се љубители на дрвото како главен мотив во екстериерот.

First-rate antique rustic kitchen cabinets exclusive on popi home decor    Breathtaking kitchen interior

Popular Kitchen Color Scheme Ideas For Dark Cabinets 20

 

Модерна кујна

Овој тип на кујни се препознатливи по своите минималистички дизајни каде што преовладуваат сиви тонови. И секако, немојте да заборавите на модерната електроника. Но внимавајте, иако едноставни и елегантни и примамливи, знаат да бидат и доста скапи.

Awesome black kitchen cabinets on bottom white on top just on shopyhomes.com   

60 Gorgeous Black Kitchen Ideas for Every Decorating Style #kitchendesign #kitchenideas | GentileForda.Comt

 

Медитеранска кујна

Овие типови на кујна се светли по природа и секогаш има по некое растение како дополнителна декорација во нивниот амбиент. Потсетуваат на традиционалните грчки кујни со модерни елементи.

10+ STUNNING MEDITERRANEAN KITCHEN DESIGNS THAT’LL INSPIRE YOU #kitchens #kitchendesign #kitchendesignideas   

47 Most Popular Mediterranean Kitchen Design Ideas Trend 2019 13