Разнобојни светла, преубави елки, декорации ги најавуваат Новогодишните и Божиќните празници насекаде во светот. Ви ги пренесуваме најубавите декорации од светот, па се надеваме дека ќе ве инспирираме за поексклузивни декорации на Вашиот дом и деловен простор.

Монте Карло, Монако

Меделин, Колумбија

Мелбурн, Австралија

Коби, Јапонија