Секоја девојка сонува за бујна и сјајна коса.  Трикот за посакуваната коса не мора секогаш да биде во скапите препарати. Органското третирање на косата со природни препарати може да даде поефикасни резултати. Пробајте го нашиот предлог.

Кафето има силна моќ за пигментација и е многу здраво за Вашата коса. Освен што ќе ја заштити од сувост во зимскиот период туку помага и во нејзиното растење. Еве неколку инструкции:

1.Мора да користите органско кафе;

2.Сварете го кафето со еден филџан вода и две лажички кафе;

3. Сварете и оставете го да се излади;

4. Во филџанот со свареното кафе додадете и неколку капки регенератор;

5. Додадете ја смесата на косата. Започнете од краевите кон врвот. Ставете пластична ќеса на главата или алуминиумска фолија.

6. Оставете ја 60 минути.

7. Измјите ја.