Инстаграм е одлично место каде можат да се ,,украдат“ многу идеи за мода, па дури и за најмалите. Тие се толку многу слатки што тешко беше да се одберат најдобрите. Доколку баравте тренди гардероба за Вашите најмили, разгледајте ја следнава листа.

@clementstwins – Овие сестри близначки секогаш изненадуваат со нивната уникатна и преубава гардероба, што ги воодушеува нивните илјадници следбеници.

@alesiacepraga – Ова преслатко 3 годишно девојче е пребогато со тренди јакни и гардероба на која дури и возрасните ќе и позавидат.

@biorkpink – 4 годишниот Рајан е препознатлив по шапките. Секоја шапка е прекрасно инскомбинирана со тренди гардероба.

@ellielee_lee – Ова 2годишно девојче го одзема здивот со преслаткте комбинации. Таа сите слики ги прави застаната до бел ѕид така што вниманието е само за неа.

@lenna.vomic – Малата Беатрис ни сервира вистинска приказна за тоа што значи мода.

@engjiandi – Ова момче има илијадници следбеници на Инстаграм, па се надеваме дека оваа слика ќе Ви биде предизвик да го заследите и Вие.