Диор ја претстави својата нова колекција инспирирана од грчките божици. Преовладуваа нежни бои украсени со златни нијанси и впечатлив накит. Изоблиство на женственост, меки ткаенини, софистицираност и уникатни модели беа претставени во Јануари оваа година во Париз. Погледнете дел од моделите:

01_DIOR_ 9.jpg

03_DIOR_ 2.jpg

04_DIOR_ 56.jpg

06_DIOR_ 61.jpg

07_DIOR_ 6.jpg

12_DIOR_ 28.jpg

13_DIOR_ 24.jpg

Сликите се превземани од официјалната веб страна на wmagazin