Секоја жена сака да изгледа секси, храбро и самоуверено во очите на својот партнер. Тоа најдобро би го постигнале со неколку ексклузивни парчиња на секси долна облека. За Вас одбравме 8 тренди сетови долна облека од познати француски дизајнери. Одберете кој најмногу Ви одговара.

  • Cadolle

  • Rosy

  • Maison Close

  • Simone Perele

  • Lise Charmel

  • Lou

  • Maison Lejabu

  • Emperiente