Тоа што е заедничко за сите нас е што не можеме да избегаме од времето. Но за некои славни личности, се чини дека тоа правило како да не важи. Погледнете ја галеријата и пробајте да забележите дали се забележува разликата од 10 години кај нив.

 

Кијану Ривс 2009 – 2019

   

 

Ема Вотсон 2009 – 2019

Image result for emma watson 2009     

 

Џенифер Анистон 2009 – 2019

    Image result for jennifer aniston 2019

 

Хајди Клум 2009 – 2019

Image result for heidi klum 2009    Image result for heidi klum 2019

 

Леонардо Ди Каприо 2009 – 2019

    Image result for leonardo dicaprio 2019