Топчињата на smokeup.mk на Инстаграм ги заинтересираа пушачите кои побрзаа да ги купат овие мали и инетерсни топчиња со различни вкусови.

Како се ставаат топчињата?

Ја земате вашата цигара и со помош на тенката игличка се прави дупка во филтерот.Потоа со задниот дел, се зема топчето од кутивчето и се става во дупчето на филтерот.Топчето се стиска со прстите и тоа пука.Така го добивате омилениот ваш вкус.Интересно е тао што ниту здувот, ниту прстите не ви мирисаат на никотин Овие мали топчиња со вкус, може да ги порачате на Инстаграм профилот на smokeup.mk