Како да се облече младоженецот на овој ден многу зависи од типот на веселбата и формалноста. Меѓутоа не го исклучуваме фактот дека оделото за младоженецот е исто толку битно како и невестинскиот фустан. Еве неколку идеи за стилови за младоженци.

Совршено Brabion одело од пролетната 2019 колекција.

Совршено одело за овој период, дизајнирано од Себастијан.

Бело сако со украсна јака, комбинирано со црни панталони.

Црн костум со впечатливо сако, по дизајн на Карло Пигнатели.

Уште еден уникатен дизајн на Карло Пигнатели, за да го разбиете митот на црно-белата комбинација за младоженец.

Црно-сивата комбинација е елегантна комбинација, посебно со некои ексклузивни акцесоари.

Впечатлива крем комбинација.