Ова видео кое ќе ве насмее до солзи е дел од вечерното американско ток-шоу водено од Џими Фалон – The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Погледнете што се случува кога Фалон ќе се сретне случајно со Бред Пит во еден ресторан и како ситуацијата полека ескалира со еден хумористичен крај.