На седми ноември во Лос Анџелес, на сцената на театарот Долби, беше организирана светската примиера на новиот ,,Fronzen 2“. Ѕвездите кои ги позајмуваат своите гласови блеснаа на премиерата во преубави креации.

Кристина Бел во преубава креација на Диор.

Ирина Мензел

Селена Гомез и малата Грејси Тифеј блескаа во уникатната креација на ,,Мајкл Џејкобс.

Ликовите шетаат низ огромен ѕид од магла, борбени темни сили, оган,  појава на некои огромни чудовишта од камен. Ана, Елса, Кристоф, Олаф и Свен патуваат во мистериозната шума за да откријат од каде потекнуваат невообичаените моќи на Елза.

Во нашите кина ќе се емитува на 21 ноември.  Не можеме да дочекаме за да видиме што се ќе се случува!