И оваа година како и минатата имаше доста голем избор на некои од најкреативните маски за Ноќта на вештерките или уште позната и како Halloween. Тука особено се истакнаа некои од познатите во својата креативност и умешност. Погледнете ги сликите во продолжение.

 

Хајди Клум и Том Каулиц – вонземјанин (Х.Клум) кој го нападнал астронаутот (Т.Каулиц)

 

 

Ким Кардашијан – Ellie Woods / Legally Blonde

 

Ники Минаж – Harley Quinn

 

Кевин Харт – The Rock

 

Лиса Рина – Jennifer Lopez

 

Кајли Џенер – Ariel / The Little Mermaid