За одличен прв впечаток, секој маж мора да изгледа моќно и да зрачи со самодоверба. Вашата гардероба е одраз на Вашата личност. Затоа го одбравме бутикот Џордано, каде можете да ги најдете идеалните модни комбинации, а од сега со само еден клик, може да ги нарачате и дирекно од нашата online продавница. Моделот Давид Велковски ви ја претставува следнава лежерна кобинација од новата колекција на бутикот “ Џoрдано“ во ГТЦ-Скопје. Се надеваме дека ќе Ви се допадне!

[shoppable_image id=”4350″]