Сарасвати која е мејкап артист од Малезија, познати како “Queen of Luna” на Инстаграм, успева на еден креативен начин да се претвори во некои од нашите најомилени ликови и тоа со помош на нејзиниот хиџаб! Во време кога се става акцент на голотијата и сексуалноста, Сарасвати како муслиманка успева на еден поинаков начин да ни долови дека можете да бидете кого сакате, без притоа да имате потреба да се соблекувате. Погледнете ги сликите во продолжение.

Џесика Ребит 

Jessica Rabbit

Принцезата Леа

Princess Leia

Скар од „Кралот Лав“

Scar

Злобната кралица од „Снежана и седумте џуџиња“

Evil Queen

Харли Квин

Harley Quinn

Принцезата Фиона

Princess Fiona

Пепелашка

Cindairella

Рапунзел

Rapunzel

Дафне

Daphne

Хејдис

Hades