Логото на овој бренд во оваа празнична колекција се преобрази во нов Croco Magic изглед, односно специфичен дизајн од бројни мали крикодили кои се составаат и прават негова поголема верзија. Колекцијата содржи машки и женски стилови, торби, силиконски часовници, капи, шалови, џемпери. Во понудата влегоа и кожни производи, и комбинација од волна и памук. Погледнете дел од моделите:

Lacoste predstavlja prazničnu kolekciju

Lacoste predstavlja prazničnu kolekciju

Lacoste predstavlja prazničnu kolekciju

Lacoste predstavlja prazničnu kolekciju